На партито по случай 125 години от създаването на Scania, екипът на Gavrosh Gourmet имаше чeстта да направи най-новия им камион във вид на торта.   Вкусът на тортата впечатли отново всички. Наложи се след партото да правим допълнително още два пъти, за да могат всички да...

Имате парти, сватба или просто купон? Искате да се забавлявате?   Gavrosh Gourmet предлага богата гама от коктейли и напитки с лиофилизирани плодове (изсушени при минусова температура) и охладени със сух лед пред очите ви!   Изберете Сангрия, Мохито, Шампанско, Пимс или друга напитка, която харесвате.   Сервираме в контейнери според...

Имахме удоволствието да присъстваме на мега парти в Сен Тропе в култовия елитен клуб "Stefano Forever"     Честито на рождениците!     Pastry Club Bulgaria в Сен Тропе!     Благодарим на Весела за уникалната декорация!     На събралите се за партито 700 гости показахме какво могат българските сладкари от Pastry Club Bulgaria, готвачите...

Поредното вълнуващо събитие се проведе в култовото заведение Cacao beach  в Слънчев Бряг.   Пред погледите на 400 гости chef Ради Стамболов  направи  Галактически сладолед с течен азот.   В представлението се включиха и гости, готови да усетят тръпката от приготвянето на сладоледа при температура  -196 градуса по Целзий.   ...

Сватбата на годината се състоя на морския бряг в комплекс "Елените".   Празненствата, продължили три денонощия превъзбудиха дори туристите със своята елегантност!   Тортата-чудо на инжeнерната мисъл и сладкарство бе обект на внимание още в първия ден, не само поради големината си, но и заради красотата и пищната украса...

Тази година екипът на Gavrosh Gourmet имаше удоволствието да участва в престижния кулинарен форум "Ресторант на годината 2015 на списание Бакхус", рамо до рамо с едни от най-добрите готвачи в България.   Chef Ради Стамболов, като водещ и chef Борислав Екзархов, като главен сладкар.   За десерт поднесоха ябълков...

Gavrosh Gourmet участва на Grand Chocolate Festival тази година заедно с RS Chocolatier, Four Toques и Nova Gel на общо 16 щанда и успя да привлече вниманието на публиката с разнообразието на качествени продукти, които се предлагаха.   Шоу-програмата включваше новата ни машина за темпериране на шоколад, Галактически...

Стара Загора посрещна едни от най-добрите български шеф-готвачи и сладкари, които представят свои авторски, алтернативни и нетрадиционни кулинарни техники.     Chef Борислав Екзархов и chef Ради Стамболов представят десерт "Ябълков щрудел-Трансформации"     Концепцията е приготвяне на десерт със "Су Вид" технология с натурални продукти, класически и модерни техники за обработване...

Благодарим на София Ивент Център и Рене кетъринг за любезната покана да презентираме нашите красиви торти и кетъринг предложения.     Демонстрирахме интересни десерти за различните стилове и декорация, предложени като трендове тази година     Нашите петифури, шоколадови трюфели, шоколадово суши и...